1a maj firande och årsmöte

0
181

Vänsterpartiet Värnamo höll den 1a maj årsmöte i föreningen. Vi kunde glädjande konstatera att vi vuxit under året och nu är en starkare förening än på länge! Såhär i dessa coronatider är det svårt att inte prata om hur livet efter pandemin ska se ut. Många är ni nog som redan börjat fundera på, längta till och planera utlandsresor och shopping som inte kunnat bli av. Vi vill dock blicka framåt med en tanke att NU är tiden att ställa om! Inte återgå till den konsumtionshets och utarmande av planeten som rådde innan pandemin. Nu är läget att bygga momentum av denna kris, vända den till något positivt och ställa om! Vi behöver satsa på en framtid som inte återgår till status quo utan satsar på miljön, på familjelivet och vår möjlighet att leva. Nu är tiden att bygga ett samhälle där vi arbetar för att leva, inte lever för att arbeta och där konsumtion inte definierar vem vi är. Vi kommer gå ur detta starkare, och tillsammans!